FW+

Wil je de content die je maakt verrijken met passende partners?

Maar heb je niet de tijd noch de mensen om die partners te zoeken? FW+ sluit in jouw plaats creatieve brand partnerships af. Zo kan jij je kostbare tijd besteden aan de verdere uitwerking van je project(en).

FW+

Je wordt opgevangen door een team van experts.

Een partnership manager luistert naar jouw noden en volgt je project nauwgezet op. Hij/zij heeft ervaring in jouw sector en wordt ondersteund door een team van experts met diverse talenten. We volgen de trends op de voet en weten dus heel goed waar we mee bezig zijn.

FW+

Jij kiest de match, wij sluiten de deal.

We overlopen samen de beste matches op basis van jouw wensen en noden. Daar pik jij de merken uit waar je graag mee samenwerkt. Wij gaan met jouw selectie aan de slag en nemen de negotiaties met het merk vrijblijvend van je over.

Er is op elk moment iemand beschikbaar die jouw project kent.

Jouw persoonlijke partnership manager kent jouw dossier vanbinnen en vanbuiten. Hij/zij is jouw eerste aanspreekpunt. Een interne projectmanager volgt je project van nabij op. Zo zijn er minstens twee collega’s op de hoogte en kan je op elk moment bij iemand terecht bij vragen of problemen.

FW+

Wij doen al het werk voor jou en houden je hiervan op de hoogte. Je hoeft dus zelf niet continu aan je project te denken.

Vaste contactpersoon

Tijdens een intakegesprek maak je kennis met de persoon die jou zal ondersteunen. Je kan altijd bij hem/haar terecht als je vragen hebt.

Regelmatige updates

We plannen vaste afspraken in waarin we jou op de hoogte houden. Zo kan jij je in tussentijd volledig op je andere taken focussen.

Persoonlijke projectpagina

Na de eerste kennismaking krijg je een link naar je persoonlijke projectpagina. Daar kan je vrijblijvend de vooruitgang van je dossier volgen.

FW+

We zorgen voor een efficiënte en voordelige aanpak.

Omdat we onze expertise en ervaring bundelen in één team, leren we elke dag bij. Zo kunnen we steeds efficiënt te werk gaan en jou tegen een correcte prijs ondersteunen.

Jij bespaart tijden moeite.

Je hoeft zelf niet op zoek naar een freelancer die tijd heeft voor jouw project. Bij FW+ pikt iemand het binnen de week op. In onze flexibele planning wordt er op korte termijn tijd gemaakt om jou te helpen.

FW+

Je project wordt voorgesteld aan een groot en relevant netwerk.

Het team van FW+ doet een beroep op het brede netwerk van slimme matching-algoritme van het Famework-platform. Daardoor vertrekken we altijd van kwalitatieve en warme leads. Je kan je projectfiche op het Famework-platform ook steeds raadplegen via een persoonlijke login.

FW+

Het FWplus-aanbod voor jou.

Intakegesprek

Vertel ons wat je kan en mag delen over jouw project. Met die informatie gaan wij aan de slag.

Script / Conceptanalyse

Bezorg ons een script of concept van je project. Wij doen de nodige analyses om potentiële partnerships te identificeren.

Licentie Famework-platform

Geen FW+ zonder Famework. Je Famework-licentie is inbegrepen in ons aanbod, maar wij beheren het voor jou. Je contentfiche wordt door ons aangemaakt en up-to-date gehouden.

Regelmatig overleg met jou en/of je team

We overleggen op geregelde tijdstippen met jou en/of je team over de matches die we voor jouw project gevonden hebben. Zo blijf je van alles op de hoogte.

Wil je nog meer tijd en moeite besparen, We bieden naast ons basispakket enkele extra diensten aan die nog meer van je zorgen uit handen nemen.

Budgetvoorstel

Op basis van onze analyse en jouw budgettaire verwachtingen stellen we verschillende sponsorpakketten op. Onze ervaring met tal van andere projecten komt daarbij goed van pas.

Dealnegotiatie

Heb je geen tijd voor de vele gesprekken met je matches om tot een samenwerking te komen? Wij weten wat je verwacht en nemen dit graag van jou over.

Nazorg en evaluatie

Je project is afgelopen, maar wat nu? Je partners horen graag welke visibiliteit je hen kon bieden en hoe je de samenwerking ervaren hebt. Wij helpen je bij de afronding van je deals en de rapportering naar je partners.

Weet je nog niet exact wat je nodig zal hebben? Geen nood! We zijn flexibel en kunnen ons aan jouw noden aanpassen van zodra ze zich stellen.