FW+

Je wil graag samenwerken met creators van content die aansluit bij je merk?

Maar heb je niet de tijd of mensen om ze te zoeken? FW+ sluit in jouw plaats creatieve brand partnerships af. Zo kan jij je kostbare tijd besteden aan je andere taken.

FW+

Je wordt opgevangen door een team van experts.

Een partnership manager luistert naar jouw noden en volgt jouw merk nauwgezet op. Hij/zij heeft kennis van zaken en wordt ondersteund door een team van experts met diverse talenten. We volgen de trends op de voet en weten dus heel goed waar we mee bezig zijn.

FW+

Jij kiest de match, wij sluiten de deal.

We overlopen samen de beste matches op basis van jouw wensen en noden. Daar pik jij de projecten uit waar je graag mee samenwerkt. Wij gaan met jouw selectie aan de slag en nemen de negotiaties met de content creator vrijblijvend van je over.

Er is op elk moment iemand beschikbaar die jouw wensen kent.

Omdat we onze expertise en ervaring bundelen in één team, leren we elke dag bij. Zo kunnen we efficiënt te werk gaan en jou tegen een correcte prijs ondersteunen.

FW+

Wij doen al het werk voor jou en houden je daarvan op de hoogte. Je hoeft dus zelf niet aan je lopende projecten te denken.

Vaste contactpersoon

Tijdens een intakegesprek maak je kennis met de persoon die jou zal ondersteunen. Je kan altijd bij hem/haar terecht als je vragen hebt.

Regelmatige updates

We plannen vaste afspraken in waarin we jou op de hoogte houden. Zo kan jij je in tussentijd volledig op je andere taken focussen.

Persoonlijke projectpagina

Na de eerste kennismaking krijg je een link naar je persoonlijke projectpagina. Daar kan je vrijblijvend de vooruitgang van je dossier volgen.

FW+

We zorgen voor een efficiënte en voordelige aanpak.

Omdat we onze expertise en ervaring bundelen in één team, leren we elke dag bij. Zo kunnen we steeds efficiënt te werk gaan en jou tegen een correcte prijs ondersteunen.

Jij bespaart kosten, tijd en moeite.

Je hoeft zelf niet op zoek naar relevante projecten voor je merk(en). In onze flexibele planning wordt er op korte termijn tijd gemaakt om jou te helpen. Je krijgt van ons telkens een aanbod op basis van jouw wensen.

FW+

Je merk wordt gematcht binnen een groot en relevant netwerk.

Het team van FW+ doet een beroep op het brede netwerk van slimme matching-algoritme van het Famework-platform. Daardoor vertrekken we altijd van kwalitatieve en warme leads. Je kan je projectfiche op het Famework-platform ook steeds raadplegen via een persoonlijke login.

FW+

Het Famework+ aanbod voor jou.

Vaste contactpersoon

Vertel ons waar je merk voor staat en wat je precies zoekt. Met die informatie gaan wij aan de slag.

Licentie Famework-platform

Geen FW+ zonder Famework. Je Famework-licentie is inbegrepen in ons aanbod, maar wij beheren het voor jou. Je merkfiche wordt door ons aangemaakt en up-to-date gehouden.

Evaluatie van je matches

Het platform toont je hele wat relevante projecten waarin je merk kan passen. Famework+ maakt een selectie op basis van jouw wensen en verwachtingen.

Regelmatig overleg met jou en/of je team

We overleggen op geregelde tijdstippen met jou en/of je team over de matches die we voor jouw merk(en) gevonden hebben. Zo blijf je van alles op de hoogte.

Wil je nog meer tijd en moeite besparen, We bieden naast ons basispakket enkele extra diensten aan die nog meer van je zorgen uit handen nemen.

Budgetvoorstel

Op basis van onze analyse en jouw budgettaire verwachtingen stellen we verschillende sponsorpakketten op. Onze ervaring met tal van andere projecten komt daarbij goed van pas.

Dealnegotiatie

Heb je geen tijd voor de vele gesprekken met je matches om tot een samenwerking te komen? Wij weten wat je verwacht en nemen dit graag van jou over.

Nazorg en evaluatie

Je project is afgelopen, maar wat nu? Je partners horen graag welke visibiliteit je hen kon bieden en hoe je de samenwerking ervaren hebt. Wij helpen je bij de afronding van je deals en de rapportering naar je partners.

Weet je nog niet exact wat je nodig zal hebben? Geen nood! We zijn flexibel en kunnen ons aan jouw noden aanpassen van zodra ze zich stellen.

FW+ voor Agencies

Werk je binnen een creatief bureau, media-agentschap of PR-bureau marketingcampagnes uit voor één of meerdere merken?
Wil je in die campagnes voor je klant(en) graag creatieve partnerships opnemen?
Het aanbod voor marketeers geldt zeker ook voor jou!